Presentera fynd - Floraväktarlokaler för återbesök

Senast uppdaterat: Oct 05, 2017 04:54PM CEST
Floraväktarlokaler för återbesök visar när respektive lokal senast var besökt av en floraväktare och man får här en bra översikt över vilka lokaler som är i behov av ett återbesök av floraväktare för att inventera arter. Lila punkter innebär t.ex. att ingen har besökt lokalen efter 2013. Grön punkt visar däremot att lokalen är besökt under det senaste året. Du når kartan under Presentera fynd>Karta>Floraväktarlokaler för återbesök på söksidan.

Obs!
För att kartan skall kunna presenteras måste man i sökformuläret välja att ta med ett floraväkteriprojekt under fyndegenskaper i sökningen.