Presentera fynd - Detaljerad lista

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 10:06AM CEST
Med alternativet Detaljerad lista visas sökresultatet i en tabell. Tabellen kan sorteras genom att klicka på önskad kolumnrubrik. Sorteringen blir i bokstavsordning eller från lägsta till högsta tal/datum. Klickar du en gång till på samma rubrik visas innehållet i omvänd ordning.

Om fyndet är under validering eller har validerats visas en symbol om dess valideringsstatus. Här visas även eventuella varningar och upplysningar. Peka på symbolen för att i klartext se vad det betyder.

Håll pekaren över i-symbolen till höger för att visa eventuella publika kommentarer för fyndet. Om en publik kommentar finns så färgas i-ikonen blå. Klicka på ikonen för detaljerad fyndinformation (öppnas i egen flik).

I menyn längst ute till höger kan du visa detaljerad fyndinformation, Söka endast mina fynd för aktuellt datum, lägga till dig eller ta bort dig som medobservatör. Om du är inloggad och själv rapporterat fyndet kan du öppna det för att göra ändringar. Andra val är att visa fyndet i fältdagboken eller att ladda upp bild.

Bilder. Symbolen visar om bilder har bifogats till fyndet.

Ändra dina fynd. Om du i sökfönstret har markerat Rapporterad – Sök endast bland de fynd jag själv har rapporterat (se sid. 20) kan du markera fynd som du vill ändra genom att markera i ruta längst till vänster på raden.

Det är även möjligt att själv sammanställa häckningar. Se här för mer info.