Presentera fynd - Histogram

Senast uppdaterat: Oct 18, 2018 01:20PM CEST
Med presentationsformatet Histogram visas resultatet av din sökning i ett stapeldiagram.
Resultatet visas antingen som antal fynd eller antal individer och hur dessa fördelas tidsmässigt på årets månader, alternativt årsvis.

Många vill använda histogram från Artportalen i egna presentationer, vilket hittills varit svårt då histogrammet inte gått att kopiera. Nu går det att exportera datat i histogrammet till en csv-fil, vilken är kommaseparerad och kan läsas av bl.a. Excel.