Presentera fynd - Galleri

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 10:08AM CEST
Om du vill söka fram bilder och begränsa sökningen till en viss art, från en viss plats eller en begränsad tid eller kanske t.o.m. i ett specifikt åldersstadium, så är presentationsformatet Galleri ett bra alternativ. Om du för markören över en bild i resultatet visas kortfattad information om datum, plats och fotograf. När du klickar på bilden visas den i full storlek med detaljinformation om fyndet.

Det är också möjligt att visa bilderna i ett bildspel genom att klicka på bildspelsknappen.