Rapportformulär

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 03:01PM CEST
Rapportformuläret är uppdelat i ett antal övergripande rubriker: Fyndegenskaper, Fyndplats, Observatörer, Projekt, Biotop & substrat och Samling & bestämning. Inom dessa finns det rubriksatta fält och menyer för att fylla i den information som beskriver ditt fynd. Obligatoriska fält som måste fyllas i för att spara ett fynd är Artnamn, Datum och Fyndplats. Tänk på att du själv ansvarar för kvaliteten för din rapportering. Genom en utförlig och noggrann rapportering skapar du bättre möjligheter för dig själv och andra användare att göra mer specifika sökningar i databasen.

Du kan även se på filmen "Rapportera fynd".