Logga in

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 12:43PM CEST
Inloggning krävs för att kunna rapportera fynd och för att du t.ex. ska kunna söka efter dina egna fynd.

När du har konto och är inloggad visas ditt namn längst uppe till höger på skärmen.

Om du har flera roller i systemet står det "Privat" efter ditt namn. Övriga roller visas när du pekar på ditt namn. De olika rollerna kan bl.a. innebära att du har behörighet till skyddade fynd inom en region eller att du har ett uppdrag som ger dig tillgång till specifika administrativa verktyg i systemet för validering, Floraväkteri eller regional rapportkommitté för fåglar. När du väljer roll ändras gränssnittet så att du får tillgång till de verktyg som Rollen omfattar.