Meddelanden och händelser

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 02:50PM CEST
När du får ett meddelande eller någon administration (t.ex. validering) skett rörande ett av dina fynd visas en rödorange symbol (pratbubbla) med en siffra vid fliken Mina sidor när du loggat in. Inne i menyn visas om det är ett nytt meddelande eller en ny händelse.

Meddelanden
Meddelanden kan du få och skicka till användare som du har med i din lista på medobservatörer och som i sin tur har dig med i sin motsvarande lista. Du kan även få meddelanden från personer som har en särskild roll med behörighet att validera fynd i systemet. De kan t.ex. använda meddelanden för att kontakta dig och fråga om upplysningar om enskilda fynd som du rapporterat.

Händelser
Händelser visar en lista på händelser som rör dina fynd t.ex. om validering, genomförda kopplingar av fynd från gamla konton, samt bildkommentarer.