Medobservatörer

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 02:51PM CEST
Medobservatörer kallas andra användare än rapportören som är knutna som observatörer på ett fynd. På din egen profil kan du ha din egen lista över andra användare som du kan komma åt och använda vid rapportering för att lägga till att fler var med på fyndet/observationen. I de flesta sammanhang när man är flera som varit tillsammans och noterat samma fynd är det praktiskt att utse en i gruppen till rapportör. Att denna person vid rapportering lägga till de övriga som medobservatörer till fynden.

För att lägga till en medobservatör vid rapportering kan du antingen välja i din egen lista eller söka fram namnet på den person du vill lägga till på fyndet. Om du pekar på stjärnsymbolen före namnet och gulmarkerar den, så läggs denna användare till i din egen lista över medobservatörer.

Om det finns flera användare med samma/liknande namn eller om du är osäker på om det är den person  du söker kan du placera markören över namnet i listan, då visas den kontaktinformation som respektive användare valt att göra publik.