Hur skapar jag en ny fyndplats?

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 11:11AM CEST
Du skapar en egen fyndplats efter att ha loggat in.
Gå till rapportformuläret. Över kartan finns en symbol som ser ut som en röd droppe. Det är verktyget för att skapa ny fyndplats. Klicka på den och sedan på den plats du vill att fyndplatsen ska ligga. (Du kan zooma in i kartan och du kan byta kartutseende via den lilla symbolen uppe till höger i kartan). Fyll i det formulär som dyker upp där du bl a anger det namn du vill ge fyndplatsen och klicka på ok. Nu kan du rapportera din första art på fyndplatsen via rapportformuläret och spara.