Hur kan jag ta bort en fyndplats?

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 11:12AM CEST
Du kan ta bort en fyndplats via Mina sidor och Fyndplatser (inloggad). Sök fram fyndplatsen på kartan. Om du har rapporter inlagda på fyndplatsen måste dessa först flyttas till en annan lokal. Skapa en ny eller välj en av dina egna om du har någon i närheten som passar. Du skapar fyndplatser med det röda "dropp-verktyget" som finns över kartan. När detta är klart klickar du på den fyndplats du vill ta bort. Till höger om kartan klickar du på Flytta fynd. Välj den fyndplats som du vill flytta fynden till och klicka på grön knapp "Flytta fynd". När detta är gjort kan du klicka på "ta bort" och därmed raderas fyndplatsen. Du kan behöva ladda om kartan. Pricken kan finnas kvar en tid.