Glömda användaruppgifter

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 11:10AM CEST
Hur gör jag om jag glömt mitt lösenord?
På sidan "Glömt ditt lösenord?" kan du ange ditt användarnamn eller mejladress så får du ett mejl med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord.

Hur gör jag om jag glömt mitt användarnamn?
På sidan "Glömt användarnamn?" kan du genom att ange din mejladress få ett mejl med ditt användarnamn.

Jag har inte längre tillgång till det e-postkonto jag har registrerat i Artportalen. Hur gör jag?
Kontakta supporten så hjälper de dig. support@artportalen.se

Varför har jag inte fått mejlet i och med att jag ville byta lösenord?
Ofta kommer inte mejlen igenom skräppostfiltret. Titta i din skräppost-/spammapp. Hittar du fortfarande inte mejlet, kontakta supporten.