Presentera fynd - Prickkarta

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 10:03AM CEST
På Prickkarta visas fynden i en kartbild. Du når kartan under Presentera fynd>Karta>Prickkarta på söksidan.

Teckenförklaring
Gula prickar är fynd som har rapporterats på enskilda fyndplatser.
- Arter som inte kunde återfinnas visas med ett svart kryss
Blå större fyndprickar representerar flera närliggande fynd, där specifik fyndplats visas först när du zoomar in i kartan. Klicka ur "Visa kluster" för att dela upp dessa för att se samtliga fyndplatser även i utzoomat läge.
Om du har behörighet att se skyddade fynd så visas de lokaler som endast har skyddade/dolda fynd som en röd triangel. För att se skyddade fynd behöver man klicka i visa skyddade fynd i sökformuläret.

Lista på fyndplatsens fynd
Klicka på en fyndplats för att se en lista på de fynd som är rapporterade på aktuell fyndplats.

Anpassning av karta
Det är möjligt att anpassa bakgrundskartan och även välja vad som skall presenteras på kartan.