Sparade sökningar

Senast uppdaterat: Oct 03, 2017 10:02AM CEST
Rensa formuläret för att återställa sökformuläret till utgångsläget.

Länka till sökresultat visar funktionen för att skapa egna permanenta länkar till sökningar (se mer här).

Med Mina sparade sökningar går det att spara favoritsökningar. Ställ in en sökning och klicka på Spara aktuell sökning, en ruta öppnas där sökningen namnges. Denna funktion är praktisk att använda för sökningar som du regelbundet kommer att vilja göra om.

Mina senaste sökningar visar dina senaste sökningar och sparas automatiskt. Om du klickar på länken fylls denna sökning åter in i formuläret. När du för markören över en länk visas även ett rött X som du kan klicka på för att ta bort sökningen från listan.