Redigera fyndplats

Senast uppdaterat: Oct 09, 2017 10:47AM CEST
I mina fyndplatser kan man redigera de befintliga fyndplatserna genom att klicka på fyndplatsen, alternativt söka fyndplatsen i sökverktyget till höger.

Ändra brytpunkter på polygon
Aktivera polygonikonen med röd punkt och pil (näst längst till höger) ovanför kartan och dra i polygonhörnen för att ändra utseendet på polygon-lokaler.

Flytta fyndplats

Detta görs enklast med den streckade polygon-ikonen längst till höger ovanför kartan. Klicka och dra fyndplatsen till önskad plats på kartan och släpp.

Redigera fyndplats

För att redigera en fyndplats så klickar man på Redigera-knappen under fyndplatsinformationen.

Här kan man manuellt ändra alla uppgifter för fyndplatsen.

Koppla/ ändra koppling till huvudlokal

För att ändra vilken huvudlokal fyndplatsen skall vara kopplad till så klickar man på ändra för "Ingår i:".
Se mer här.