Kontakt & support

Senast uppdaterat: Jul 08, 2019 01:14PM CEST
Support och övriga frågor.
Om du inte hittar svaret på din fråga via hjälpfliken, kontakta gärna Support.
E-post: support@artportalen.se

Kom ihåg att ange var ditt problem har uppstått. Till exempel, om det är rapporteringsproblem ange om det är med rapportformuläret, checklistan, Excel import eller mobilrapporteringen i Artfakta. Detta hjälper oss att hitta problemet och återkoppla snabbare.

OBS! Semesteruppehåll för Support för myndigheter och kommuner under perioden 15 juli till 13 augusti.
Support för myndigheter och kommuner.
Myndighetssupport är avsedd för personer som arbetar på myndigheter, kommuner och andra som använder Artportalen i tjänsten.

Epost: artportalen.support@lansstyrelsen.se
Tel.   010-2234287

Hjälpsidorna ersätter den tidigare manualen och rymmer även FAQvägledning och ordlista. Det går lika bra att klicka sig in till de olika avsnitten via startsidan som att söka sig fram. Hjälpsidorna nås via fliken Hjälp i huvudmenyn.