Kontakt & support

Senast uppdaterat: Oct 17, 2017 01:06PM CEST
Support nyhet
Ny enklare hjälp
Hjälpsidorna ersätter den tidigare manualen och rymmer även FAQ, vägledning och ordlista. Det går lika bra att klicka sig in till de olika avsnitten via startsidan som att söka sig fram. Hjälpsidorna nås via fliken Hjälp i huvudmenyn.

Support och övriga frågor.
Om du inte kan läsa dig till svaret på din fråga i hjälpfliken är du välkommen att kontakta Support att support@artportalen.se

Support för myndigheterna och kommuner.
Observera att myndighetssupport endast är till för personer som arbetar på myndigheter eller kommuner

Tel.   010-2234287
Epost: artportalen.support@lansstyrelsen.se