Kontakt & support

Senast uppdaterat: Feb 09, 2018 09:42AM CET
Support och övriga frågor.
Om du inte hittar svaret på din fråga via hjälpfliken, kontakta gärna Support.
E-post: support@artportalen.se

Support för myndigheter och kommuner.
Myndighetssupport endast är till för personer som arbetar på myndigheter, kommuner och andra som använder Artportalen i tjänsten.
Epost: artportalen.support@lansstyrelsen.se
Tel.   010-2234287

Hjälpsidorna ersätter den tidigare manualen och rymmer även FAQvägledning och ordlista. Det går lika bra att klicka sig in till de olika avsnitten via startsidan som att söka sig fram. Hjälpsidorna nås via fliken Hjälp i huvudmenyn.