Kontakt & support

Senast uppdaterat: Jan 07, 2019 10:11AM CET
Support och övriga frågor.
Om du inte hittar svaret på din fråga via hjälpfliken, kontakta gärna Support.
E-post: support@artportalen.se

Support för myndigheter och kommuner.
Myndighetssupport är avsedd för personer som arbetar på myndigheter, kommuner och andra som använder Artportalen i tjänsten.
Epost: artportalen.support@lansstyrelsen.se
Tel.   010-2234287

Hjälpsidorna ersätter den tidigare manualen och rymmer även FAQvägledning och ordlista. Det går lika bra att klicka sig in till de olika avsnitten via startsidan som att söka sig fram. Hjälpsidorna nås via fliken Hjälp i huvudmenyn.