Validera fynd via fliken Sök

Senast uppdaterat: Mar 01, 2018 03:29PM CET
Ange sökparametrar på sedvanligt sätt för att ta fram önskade fyndposter. Taxon samt tidsperiod/region är obligatoriska val.
Gå till Administrera fynd (se nedan).

Administrera fynd
Markera i rutan den fyndpost du vill validera. Längst ner på sidan finns en flervalsmeny med valideringsstatus.

Du kan också gå in på en enskild fyndpost om du klickar på information till höger.

På sidan Detaljerad fyndinformation kan du se samtliga inrapporterade uppgifter om fyndet. Längst upp till vänster finns en flervalsmeny för valideringsstatus.