Validera fynd via fliken Administrera

Senast uppdaterat: Mar 01, 2018 03:20PM CET
De funktioner som finns under Administrera har oftast använts inom fågelvalidering. Många av dem kan också vara till nytta för validering av andra organismgrupper.

Om du vill validera och behandla fynden gå till Behandla och bedöm fynd.

För valideringsfunktioner som rör rapportmallar/provinskataloger gå till Valideringsregler, för att se/söka senaste fynd gå till Senaste veckans intressanta fynd och för att se/hantera meddelanden gå till Andras valideringsmeddelanden.